Ga ik dit echt doen?

“Ga ik dit echt doen, wat nu als niemand het leuk vindt?”

Ja, ik ga het echt doen! Hoe spannend ik het ook vind, dit vind ik leuk om te doen en ik denk dat ik het wel kan. Oeps, zeg ik dat echt? Meestal ben ik wel wat voorzichtiger…

Waar heb ik het over?

Ik ben deze week begonnen met het verkopen van posters en kaarten op Instagram. Daarvoor heb ik een aparte pagina aangemaakt postersenmeer.

Het begon een paar weken geleden, toen heb ik een poster ontworpen voor Bodi zijn kamer. Zo kwam ik er achter dat ik dat ontzettend leuk vind om te doen.

De poster viel in de smaak bij Bodi en ook van mensen om mij heen kreeg ik enthousiaste reacties.

Omdat ik dit zo leuk vind ben ik meer posters, maar ook kaarten, gaan ontwerpen. Deze posters en kaarten heb professioneel laten drukken op stevig papier.

Ga ik dit echt doen?

Dit schrijf ik nu zo snel even op, maar ik vind het wel ontzettend spannend om te doen. Wat nu als niemand het leuk vindt? Maar tegelijkertijd vind ik het ontzettend leuk om te doen.

Voor ik het ging drukken heb ik aan familie wat ontwerpen laten zien. Er werd positief op gereageerd, ook wilde sommige meteen al wat bestellen. Superleuk natuurlijk en ik heb besloten om er voor te gaan.

Mijn uiteindelijke doel

Op dit moment verkoop ik mijn posters en kaarten alleen nog via Instagram, maar uiteindelijk zou ik graag een webshop beginnen. Zover is het nog niet, want daar komt echt nog wel het één en ander bij kijken.

Daarvoor ben ik ben ik nu druk bezig om alles uit te zoeken en zit ik vol ideeën die ik nog wil gaan uitvoeren, maar ik wil niks overhaast doen.

Indruk van mijn posters en kaarten

Ik zou het superleuk vinden als je mij op postersenmeer op Instagram wil volgen. Ook op Facebook heb ik een aparte pagina aangemaakt, postersenmeer die je kan volgen. Op Facebook ben ik wel iets minder actief als op Instagram.

Heb je nu geen Instagram of Facebook dan zal ik hieronder een foto plaatsen om je een indruk te geven. Als je wat bij mij wil bestellen dan kun je mij een dm sturen op Instagram of een mailtje sturen op daanliesenkids@gmail.com

een nieuw avontuur webshop beginnen

Ga ik dit echt doen? een nieuw avontuur - spannend maar ook heel erg leuk - mama blogger - daanliesenkids
 1. Maaike 27 oktober 2020 at 21:35

  Hoi Lisanne, wat een leuke ontwerpen! Helemaal jij ?. Ik heb net je vlog gezien En je was er een beetje onzeker over, maar dat is helemaal niet nodig. Het wordt zeker een succes! Groetjes, Maaike

  1. Lisanne 28 oktober 2020 at 16:38

   Hoi Maaike, dankjewel voor je lieve reactie. Grappig dat je zegt helemaal jij, want dat klopt inderdaad. Juist daarom vind ik het toch wel spannend, want ik vind het wel leuk, maar ja ik hoop natuurlijk dat nog meer mensen het leuk gaan vinden.

 2. Saskia 13 november 2020 at 20:33

  Leuk! Heel veel succes ermee, ziet er leuk uit 🙂

  1. Lisanne 17 november 2020 at 15:19

   Dankjewel! Ik vind het ook erg leuk om te doen.

Comments are closed.