Mijn webshop gaat open vandaag

“En maandag gaat de webshop open”. Whaa, als ik dit zo hardop zeg tegen Daan klinkt het toch wel heel echt.

Het begin

Het begon een paar maanden geleden toen ik vrij spontaan het idee opvatte om een webshop te beginnen. Het idee ontstaat als ik een poster ontwerp voor op Bodi zijn kamer. Dat vind ik zo leuk om te doen. Hier wil ik graag meer mee en zo bedenk ik dat een webshop wel heel leuk zal zijn.

Op dat moment heb ik nog geen idee wat daar precies bij komt kijken, maar daar kom ik al snel achter. Er komt meer bij kijken als je in de eerste instantie zal denken, in elk geval geldt dat voor mij.

Ga ik dit doen of niet?

Ik lees alles wat ik maar kan vinden over een webshop beginnen en ik kijk filmpjes op youtube. Dan is het moment dat ik een beslissing moet nemen, ga ik dit doen of niet? Als ik het ga doen, dan wil ik er ook helemaal voor gaan en dat gaat een hoop tijd kosten. Daan vind het helemaal prima, hij vindt het zelfs wel heel leuk en steunt mij volledig.

Nou ja, wat ik besloten heb is wel duidelijk natuurlijk, want vandaag gaat mijn webshop winkeltjevanlies open!

De afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met het maken van de website, het ontwerpen van kaarten en posters, maar ook een verjaardagskalender en een notitieblokje. Ook heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dat betekent dat ik nu officieel ondernemer ben.

Hier heb ik naartoe gewerkt

Vandaag is dan de opening van de webwinkel, het moment waar ik al die tijd naar toe heb gewerkt. Best spannend vind ik het, maar ik heb er vooral ook heel veel zin in.

Ik zit nog vol met allemaal plannen en idee├źn die ik wil gaan uitwerken, dus zo zal er in de webshop steeds meer producten komen.

Openingskorting

En om te vieren dat de webshop vandaag open gaat heb ik een openingskorting voor jullie. Met de code opening15 ontvang je 15% korting op alle producten in de webwinkel (geldig t/m zaterdag 30 januari).

Ik zou het superleuk vinden als je een kijkje komt nemen in de webshop.

=