Over mij

Hoi hoi wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn mama lifestyle blog.

Ik ben Lisanne (37) een christelijke vrouw en moeder. Samen met mijn man, Daniël (39) heb ik drie kinderen, Noraya 11 jaar, Joaz 8 jaar en Bodi 4 jaar.

Een paar jaar geleden zijn we vanuit Sneek naar Texel verhuisd. Daar hebben we een klushuis gekocht waar we echt alles aan moeten verbouwen. Waar we dan ook druk mee bezig zijn.

Thuisblijfmoeder

Na de geboorte van onze oudste dochter heb ik er bewust voor gekozen om te stoppen met werken, dat maakt mij dus een thuisblijfmoeder.

Wij zijn christelijk en het geloof speelt dan ook een belangrijke rol in ons leven. Elke zondag gaan wij naar de baptistengemeente waar ik regelmatig meehelp in de kinderkerk.

Begin 2019 heb ik samen met mijn zussen en broer de groepsaccommodatie Hoeve-Elba van onze ouders overgenomen.

Op deze mama blog

Op deze blog neem ik jullie mee in mijn leven. Je kan hier veel persoonlijke artikelen lezen, maar ook over onze verbouwing, het wonen op Texel, het moederschap en regelmatig plaats ik een leuke, maar vooral makkelijke diy.

Wil je meer over mij en mijn gezin weten, neem dan eens een kijkje op ons youtube-kanaal daanliesenkids. Daar kun je ons al ruim vijf jaar volgen in ons leven van alledag.

Ook ben ik actief op Instagram waar je mij ook kan volgen.

Veel plezier met lezen.

Liefs Lisanne

6 Comments

 1. Lauren 1 december 2017 at 16:12

  Superleuk, ben helemaal fan van je en ik vind het leuk dat je ook een blog hebt en dat het zo goed gaat met jullie kanaal! Al 21k abonees!!

 2. Aya 1 februari 2019 at 21:44

  U maakt super leuke video’s!
  Jullie zijn zo goed bezig en de abonnees gaan ook goed!
  Ga zo door met vloggen zolang je het leuk blijft vinden.❤️❤️

  1. Lisanne 4 februari 2019 at 10:40

   Dat is lief van je, dankjewel!

 3. Lissy 21 april 2021 at 10:32

  Wat leuk om te lezen hoe de stappen zijn gegaan in het verhuizen naar Texel. Mijn man en ik zijn op dit moment bezig met het kopen van een huis en vinden van werk (voor mij gisteren goed nieuws). Ik vind het ontzettend spannend om het huis hier in Hilversum te koop te gaan zetten. Ik kon mij erg vinden in je blog over de verkoop van jullie huis.
  Groet
  Lissy

  1. Lisanne 25 april 2021 at 11:03

   Hoi Lissy,
   Wat leuk dat jullie gaan verhuizen naar Texel! Komen jullie hier vandaan of is er een andere reden waarom jullie hier graag willen wonen? Wel heel spannend allemaal, maar ook een mooi avontuur. Succes met alle voorbereidingen en de verkoop van jullie huis.
   Groetjes Lisanne

Leave a Reply