Voorjaarsvakantie, dat betekent voor mijn kinderen naar de kidsclub

Elke voorjaarsvakantie is er de vakantiekidsclub op Texel. Al jaren gaan de kinderen daar naar toe. Ook toen we zelf nog niet op Texel woonden gingen de kinderen er al naar toe. Dan bleven ze bij mijn ouders slapen en die maken altijd een feest van het hele gebeuren. De kinderen gaan in de ochtend naar de kidsclub waar ze o.a. liedjes zingen en knutselen en in de middag doen ze allemaal leuke dingen met mijn ouders.

Stukje door Noraya geschreven

Ik had mij al het hele jaar verheugd op de kidsclub. Eindelijk was het zover, de Kidsclub begon! Superleuk! We mochten op de foto als superheld.

Sjaan en Nappie, de clowns, waren er en opa deed ook mee met het toneelstukje. We zongen leuke liedjes. Daarna gingen we knutselen. We maakten een broodplankje, maar niet een gewone, maar ééntje met allemaal leuke dingetjes erop.

De laatste dag was er weer een toneelstukje. Het ging over David en Goliath. Grote Goliath was er ook in het echt en hij viel op de grond. Dat vond ik heel grappig, maar ook een beetje zielig.

We hebben ook nog een trucje geleerd… Wat…? Dat verklap ik niet, maar je moet in elk geval goed luisteren bij het trucje.

Aan het einde van de kidsclub kregen we de foto mee naar huis van onszelf als superheld en ook kregen we een CD met alle leuke liedjes die we gezongen hebben mee!

Het was echt superleuk allemaal! Ik heb nu al zin in volgend jaar!

Groetjes Noraya

Deze week op mijn youtube kanaal krijg je in de vlog deel één en deel twee een kijkje op de kidsclub. In deel twee doet Daan ook mee met een toneelstukje, maar dat gaat niet helemaal goed ?.