Dit vind ik stom

Een tijdje terug was ik Linda zomerweek aan het kijken. Op het eind van het programma kwamen er lijstjes voorbij, waarop vijf punten stonden met dingen die de gasten stom vonden.

Ik hou van zulke lijstjes. Sommige punten zijn heel herkenbaar, maar andere punten totaal niet. Dat maakt mij nieuwsgierig naar het verhaal erachter, waarom vind iemand dat stom.

Zelf heb ik ook een aantal dingen die ik stom vind.

Mijn lijstje

 • Als de bel gaat wanneer Bodi slaapt

Nu is Bodi best wat geluid gewend tijdens het slapen, maar als de bel gaat wordt hij wakker. Het gekke is dat Daan wel gewoon kan klussen als Bodi slaapt. Zelfs toen de tuindeuren werden geplaatst en een deel van de muur eruit gedrild werd sliep Bodi gewoon door. Van de bel wordt hij wel altijd wakker en tja, helaas komt de pakketbezorger altijd op de momenten als Bodi in bed ligt.

 • Mensen die hun knipperlicht niet gebruiken

Dan kom je op een rotonde aanrijden, je stopt omdat er een auto aankomt en dan slaat die auto af… Tja, kleine moeite om even je knipperlicht te gebruiken denk ik dan.

 • Op hakken lopen

Het staat misschien wel mooi, maar ohh, mijn voeten als ik een keer hakken aan heb (wat bijna nooit het geval is). Vroeger liep ik vaker op hakken en dan wennen je voeten daar ook wel weer aan. Tegenwoordig kies ik liever voor schoenen zonder hak, veel fijner.

 • Dat op het lijstje ‘stom’ van de Linda zomerweek vijf punten staan en er vervolgens worden er maar twee punten behandeld worden

Dan zag ik een puntje op lijstje voorbij komen waarvan ik dacht huh, maar waarom dan? Tja, ik ben nu éénmaal erg nieuwsgierig, haha. Maar ja, dat punt werd vervolgens gewoon overgeslagen.

 • Dat als je je huis schoongemaakt hebt er een uur later niks mee van terug te zien is

Iets met schoonmaken en kinderen…

 • Een interieur dat bestaat uit meubelen uit dezelfde lijn

Ik hou er van om bij andere mensen binnen te kijken en ik hou van een mooi interieur. Het hoeft niet mijn smaak te zijn, maar als het een mooie eigen stijl is kan ik dat enorm waarderen. Waar ik dus echt niet van hou is als een huis te gestyled is, dan klopt het vaak net niet, maar waar ik echt niet van hou is als alle meubels uit de zelfde lijn komen, dat vind ik zo saai.

 • Druk, druk, druk

Als je aan mensen vraagt hoe het gaat en vervolgens is het antwoord; “druk”?! Dat is toch geen antwoord. Vaak is het ook nog zo dat als je dan verder vraagt dat het ‘druk’ vooral bestaat uit leuke en gezellige dingen.

Nu ben ik natuurlijk benieuwd of jij dingen herkent van dit lijstje en wat je zelf stom vindt? 

Dit vind ik mama blog

 1. jen 19 oktober 2018 at 14:03

  Oh, ik vind ook veel dingen stom.
  En dat is o.a. ook het lopen op hakken. Hoe is dat vroeger deed…. geen idee maar nu vinden mijn voeten het maar niks. En wat ik ook erg stom vind zijn sneakersokjes die altijd van mijn voeten afglijden, traanogen tijdens het fietsen, vrachtwagens die bij school langs rijden terwijl daar een verbod is voor vrachtwagens, verpakt vlees waar er altijd vier in zitten terwijl we met zn vijfjes zijn, postbezorgers die een kaartje in de bus gooien dat er niemand thuis is terwijl je gewoon thuis bent.
  En nog wel veel meer, haha.
  Groetjes Jen

  1. Lisanne 21 oktober 2018 at 15:41

   Oh ja sneakersokjes, bij mij glijden die ook altijd van mijn voeten af, heel stom. Dacht een keer goede gevonden te hebben, maar nadat ik ze gewassen had, gleden ze weer van mijn voeten af.

Comments are closed.