Youtube maandoverzicht januari

De eerste maand van het jaar is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is voor een YouTube maandoverzicht van de maand januari. Hier komt ie…

Bruisbal maken

Samen met Noraya maakte ik een bruisbal voor in bad. In deze video zie je hoe wij de badbruisbal maakten.

Neef en nicht komen logeren

Mijn neefje en nichtje komen logeren. Dat betekent feest voor de kinderen! Ook doen we boodschappen voor oudejaarsavond en dat valt nog best tegen, want heel veel spullen zijn uitverkocht.

Naar Terschelling

DaniĆ«l moet een paar dagen werken op Terschelling en omdat het kerstvakantie is kunnen wij mee. Als we op de boot naar Terschelling zitten blijkt dat een vrachtschip ‘een paar’ containers heeft verloren. Daarom gaan we naar het strand om te jutten. Pas later blijkt om hoeveel containers het gaat en wat voor impact dat zal hebben op de natuur. Verder genieten we op Terschelling van elkaar, het mooie weer, gaan we het dorp in en wandelen we langs de haven.

Moeder dochter, lekker tutten

Vandaag gaat Joaz bij opa en oma logeren en hij kan niet wachten tot hij wordt opgehaald. Als joaz bij opa en oma is besluiten Noraya en ik om lekker te tutten, maskertje, nagels lakken. Natuurlijk is Bodi er wel gewoon bij en hij kijkt vol verwondering naar het masker van Noraya.

Gebeld door de juf

Vandaag is het vrijdag en gaan de kinderen naar school, maar dan wordt ik gebeld door de juf.

Ook hebben de kinderen op vrijdagmiddag altijd gym en dat betekent een hoop heen en weer rijden om te brengen en halen.

Traktatie maken

Voor de verjaardag van Noraya maken wij traktaties en we gaan verschillende snoepsushi’s maken. Alle kinderen helpen mee met het maken en het resultaat ziet er erg leuk uit

Dit waren de video’s van de maand januari. Volgende maand weer nieuwe video’s en ik kan alvast verklappen dat daar de verjaardagsvideo van Noraya te zien is.

youtube maandoverzicht mama blog - vlog - vloggen - video - filmpjes - januari - mamablog-3