Netflix-series 2019

Al eerder schreef ik welke Netflix series ik graag kijk, maar ondertussen zijn er een hoop nieuwe series bijgekomen. Niet alle series vind ik even leuk. Mijn voorkeur zijn spannende series, zo spannend, dat je niet kan wachten om de volgende aflevering te zien. Als ik midden in een goede serie zit, kan ik mij soms echt verheugen op de avond. Dan liggen de kinderen op bed en kan ik op de bank kruipen met een dekentje, kopje thee en vooruit… iets lekkers. En dan heerlijk mijn serie kijken!

Ingobernable

Emilia is de vrouw van de Mexicaanse president. Als de president vermoord wordt is is Emilia de hoofdverdachte, maar nog voor ze opgepakt kan worden slaat ze slaat op de vlucht. Vanuit haar schuilplaats probeert ze haar onschuld te bewijzen. Daarbij stuit ze van het éne op het andere complot.

Deze Spaanstalige serie begint meteen al spannend en dat blijft hij ook. Telkens als je denkt dat je weet hoe het zit, wie ‘fout’ is, blijkt het toch weer anders te zijn.

How to get away with murder

Annalise is een top strafrechtadvocaat, maar geeft ook les aan de universiteit. Daar leert ze de studenten; hoe krijg je vrijspraak, zelfs voor moord. Elk jaar mag een select groepje van de beste studenten voor haar werken. Dolblij zijn de studenten wanneer ze uitgekozen worden, maar dan raken ze zelf betrokken bij een moord.

Elke aflevering begint met een spannende flash-forward. Vervolgens ga je terug in de tijd en wordt er langzaam naar de flash-forward toegewerkt. Dit maakt dat de serie spannend blijft en je niet kan wachten om de volgende aflevering te zien.

Dirty John

Debra is een slimme vrouw met een goedlopend eigen bedrijf, gescheiden en moeder van twee dochters. Via internet komt ze in contact met John Meegum, een charmante verschijning, maar hij manipuleert iedereen die in zijn buurt komt. Debra valt voor de mooie praatjes en het begin van hun relatie is fantastisch. Alhoewel de dochteres van Debra hebben al snel hun twijfels bij John, maar krijgen niet de kans om hun ongerustheid uit te spreken. Langzaamaan komt Debra achter de ware aard van John, maar het zou gevaarlijk zijn om de relatie meteen te verbreken…

Deze serie is gebaseerd op waargebeurde feiten, dit maakt het voor mij extra leuk om te kijken, daarbij is het ook een fascinerend en spannend verhaal. Als je na het kijken van deze serie nog niet genoeg hebt van Dirty John, dan kan je de “The dirty truth” kijken. Dit is een docu die het echte verhaal verteld, door o.a. Debra, haar dochter, maar ook een ex-vrouw en de dochters van John.

Welke netflix-series kijk jij graag en heb je nog tips voor mij?

netflix serie 2019 mamablog - mama blog
 1. Marita 11 maart 2019 at 16:43

  Hierbij mijn favo’s: The fall, Doctor Foster, Broadchurch. Echte aanraders!! Groetjes

  1. Lisanne 12 maart 2019 at 13:05

   The Fall ken ik, inderdaad erg leuk.
   De andere series ken ik nog niet, maar die ga ik eens bekijken, dank je voor de tip!

Comments are closed.