Moederdag idee – de moederdagkrant

Het is bijna moederdag. De dag dat de mama’s verwend worden met een ontbijtje op bed, mooie zelfgemaakte knutsels en heel veel knuffels en kusjes.

Dit jaar hebben de kinderen natuurlijk niet op school een mooi knutselwerkje kunnen maken. Mijn kinderen hebben wel wat instructies of idee├źn gehad van juf. Wat weet ik natuurlijk niet, want het was streng verboden voor mama om die mail te lezen.

Nu vindt Noraya het heerlijk om te knutselen en ik weet dat ze druk is geweest om wat moois te maken.

Ik verwacht niks

Joaz en Bodi zijn wat minder van het knutselen en het zal mij niks verbazen als ze niks gemaakt hebben. Dat vind ik trouwens ook helemaal niet erg, want van mij hoeven ze niet tegen hun zin in een of anders knutselwerkje te maken.

Daan is er natuurlijk ook nog, maar ik mag al blij zijn als ik een cadeautje voor mijn verjaardag krijg. Meestal koop ik die trouwens zelf, haha! En dan nog vooral omdat ik het zielig voor de kinderen vind als ze mij niks kunnen geven.

Dus ik verwacht niet dat Daan samen met de kinderen iets geregeld heeft. Ook dat vind ik helemaal niet erg. Als ik op moederdag zelf wat rustig aan mag doen en Daan de kinderen even meeneemt naar het bos of strand zodat ik een momentje voor mijzelf heb ben ik helemaal blij.

Ook leuk om te lezen: luie moeder niks mis mee

De moederdagkrant

Wel zal ik het een beetje sneu voor de jongens vinden als Noraya mij mooie knutselwerkjes geeft en hun er met lege handen naast staan.

Daarom heb ik voor Daan en alle andere vaders die niet zo creatief zijn een gratis moederdagkrant printlable gemaakt.

Je hoeft hem alleen maar uit te printen. Dat kan onderaan deze blog en dan kunnen de kinderen de vragen beantwoorden. Heel makkelijk en het lijkt mij erg leuk om te krijgen (hint Daan) en ik ben heel benieuwd naar de antwoorden.

Deze blog moet ik maar even laten zien. Ach, waarschijnlijk print ik zelf drie stuks uit en geef ze aan Daan dan hoeft hij alleen nog maar te zorgen dat hij ze aan de kinderen geeft. Dat moet wel lukken toch?!

Word jij altijd verrast op moederdag?

Liever een andere moederdagkrant? Klik dan hier.

moederdagkrant moederdag idee mama

Download hieronder

moederdag idee moederdagkrant mama moeder diy knutselen moederdagidee mamablog