10 X Dit vind ik leuk

Al eerder heb ik een lijstje gemaakt met dingen die ik stom vind, maar er zijn ook zoveel dingen die ik leuk vind! Hoog tijd dus om een lijst te maken met 10 keer dingen die ik leuk vind.

Hier is mijn lijst

Lezen in de hangmat – Als de kinderen allemaal lekker aan het spelen zijn, het zonnetje schijnt en ik met een boek in de hangmat kan liggen krijg ik altijd een beetje een vakantiegevoel.

Ons huis – Na alle verbouwingen hebben we ons huis helemaal naar onze smaak gemaakt. Als ik op de bank zit en om mij heen kijk ben ik zo blij met het resultaat. Helemaal als ik bedenk hoe het er een paar jaar geleden uit zag.

Eerste kop koffie – De eerste kop koffie op de dag smaakt mij altijd heerlijk.

Eén op één tijd met de kinderen – Gezellig samen wat doen. Even je aandacht niet hoeven verdelen en de gesprekken die je dan hebt zijn zo waardevol.

Uitslapen – Nu de kinderen wat ouder zijn kunnen ze in het weekend zelf naar beneden. Dat betekent dat wij op vrije dagen niet meer om de beurt om 6:30 uur beneden hoeven te zitten met de kinderen.

Kamperen – Lekker weer, de hele dag buiten zijn, niks moeten en veel tijd met het gezin doorbrengen. Love it!

Modern family – Deze serie vind ik ontzettend grappig en moet er altijd hard om lachen.

Dat er geen grote verbouwing meer op de planning staat – We hebben de afgelopen jaren flink verbouwd en wat heerlijk dat er nu geen grote klussen meer op de planning staan.

Spontane kusjes en knuffels van de kinderen – Bodi kan tijdens zijn spel opeens even naar mij toe lopen om mij een kusje te geven, daarna speelt hij weer lekker verder.

Uitgebreid in bad – Hier kan ik vooral in de winter van genieten. Als het buiten koud en kil is vind ik het heerlijk om te ontspannen in een warm bad.

Welke dingen vind jij leuk?

Leuk 10 x dit vind ik leuk - lijstje - mamablog - lifestyle blog