Een nieuwe vloer beneden.

Na meer dan een jaar verbouwen, worden deze dagen de vloer beneden gelegd. Door mijn vader en Daan! Als de groene ondervloermatten er liggen, vindt Bodi het een mooie ruimte om te zingen en te dansen. Aangezien beneden alles overhoop ligt ga ik boven eens even flink speelgoed opruimen en Bodi ‘helpt’ mij mee! Ook wordt er, met het oog op de verjaardag van Bodi, weer nieuw speelgoed gekocht. Oma komt nog even kijken naar de nieuwe vloer, maar Bodi vindt oma wel een beetje eng.

Wat vinden jullie van onze nieuwe vloer?

 

 1. Margareta 19 november 2017 at 17:45

  Mooi, zeg! Meteen krijg je hele andere woonkamer en keuken! Ik heb veel respect voor jullie: dat Daniël ( naast zijn baan en gezin) samen met jouw vader bijna alles zelf doet en dat jij in de midden van grote verbouwing gewoon huishouden kan runnen met 3 kinderen. Dat zou mijn nooit lukken.
  Wij willen ook graag verhuizen maar zijn op zoek naar een kant en klaar huis dat je misschien alleen klein beetje moet opfrissen. Ik kan helaas heeeeeel slecht tegen al die chaos en rommel die altijd gepaard gaan met verbouwing.
  Maar het is zo leuk om te zien hoe die enorme bouwput stapje voor stapje verandert in jullie droomhuisje!
  Kan niet wachten om het eindresultaat te zien 🙂

 2. Lisanne 20 november 2017 at 09:32

  Dankjewel! Zelf vind ik het ook echt een heel verschil. Vooral in de keuken, die lijkt veel ruimer nu. Ik ben heel blij met Daan en mijn vader, anders hadden we dit huis niet kunnen kopen.
  Snap heel goed dat je op zoek bent naar een kant en klaar huis! Eerlijk gezegd kan ik ook niet heel goed tegen chaos en rommel?? Ik denk er maar niet teveel bij na en maak er maar het beste van.
  Succes met de huizen jacht!

Comments are closed.