Familie-agenda review en winactie -gesloten-

Het nieuwe jaar is aangebroken, dus ook tijd voor een nieuwe agenda. Zelf heb ik altijd een agenda voor het hele gezin. Zo kan ik in één oogopslag zien wie wat heeft. Toen homeworktime mij vroeg of ik hun familie-agenda wilde uitproberen die speciaal gericht is op het gezinsleven had ik daar wel oren naar.

Wat beloofd deze familie-agenda

een praktische en complete agenda met een ruime indeling, boordevol handigheden en leuke bijlagen. Een agenda die met je meedenkt, zodat er rust komt en tijd voor de dingen die er toe doen.

De binnenkant

Als je de agenda open slaat vindfamilie-agenda gezinsplanner menuplanner-4 je ruimte om persoonlijke gegevens in te vullen. Ook kan je hier de gegevens van de huisarts, tandarts, oppas, school enz. invullen.

Vervolgens kom je bij de maanden. Elke maand heeft een eigen tabblad wat handig is, want zo kan je in één keer naar de juiste maand. Ook heeft elke maand een insteekhoesje waar je papieren, bonnetjes enzovoort in kan bewaren. Dan is er nog nog een liniaaltje die je per week kan verplaatsen zodat je in één keer de agenda op de juiste dag openslaat.

De weken zijn verdeeld over twee pagina’s.familie-agenda gezinsplanner menuplanner-4 Elke dag heeft evenveel schrijfruimte, dus ook het
weekend. Elke dag heeft nog een extra dagvakje, daar kan je eventueel een belangrijke gebeurtenis van die dag noteren. Ook heeft elke week een menuplanner. Dat is iets wat ik zelf erg handig vind. Zo hoef je maar één keer per week na te denken wat je gaat eten. Dan vind je ook nog elke week een organizing tips. Dat past goed bij mijn voornemen om meer orde en structuur in huis aan te brengen.

Achterin de agenda vind je onder andere een jaaroverzicht, stickervellen, een lijst met cadeausuggesties, een lijst met muntsuggesties, wat handig is voor als je eens een keer geen inspiratie hebt. Ook vind je hier paklijsten. Je hebt voor zowel de zomer als winter een paklijst met daarbij ruimte voor eigen aanvullingen. Voor mij had deze ruimte met eigen aanvullingen wel wat meer mogen zijn, maar ik ben dan ook iemand die graag met lijstjes werkt en bij een paklijst ook echt alles opgeschreven wil hebben.


familie-agenda gezinsplanner menuplanner-4 familie-agenda gezinsplanner menuplanner-4

Wat vind ik van de agenda?

Het is een handige familie-agenda. Prima te gebruiken voor een gezin. Alle schoolvakanties staan erin vermeld en er is voldoende schrijfruimte. Ik vind het leuk dat de agenda net even iets meer biedt als een standaardagenda. Zoals bijvoorbeeld de organizing-tips. De extra lijstjes en menuplanner vind ik handig.familie-agenda gezinsplanner stickers-4

De vormgeving is niet helemaal mijn smaak, maar ja dat is natuurlijk ook iets persoonlijks.

Buiten dit vind ik het een hele fijne agenda met leuke extra’s!

winactie

Lijkt dit jou ook een fijne familie-agenda om een beetje orde in het drukke gezinsleven te scheppen en zou jij hem willen winnen? Laat dan hieronder een reactie achter (Tina heeft de agenda gewonnen).

 1. Janneke 4 januari 2018 at 16:57

  Ik ben ook altijd op zoek naar de juiste agenda hij spreek mij aan! Ik zou er gewoon een leuk kafje omheen doek, zodat hij gezellig op tafel kan blijven liggen! Zodat manlief de agenda ook af en toe kan stroomlijnen met die van hem!

 2. Janneke S 4 januari 2018 at 19:16

  Super handig! We hebben al verschillende apps geprobeerd, maar tot nu toe is het nog niks geworden. Zelf hou ik van overzicht en dan komt zo’n agenda goed van pas!

 3. Deborah Recinos 5 januari 2018 at 16:21

  Super handig lijkt mij de agenda! Heb twee kindjes waarvan er één heel vaak naar het ziekenhuis moet dan komt de agenda zeker van pas.

 4. Elize 5 januari 2018 at 19:12

  Ziet er super handig uit,zou hem wel is uit willen proberen met ons gezin met 6 kinderen met ieder hun eigen activiteiten. Zou graag meer orde en structuur willen brengen in ons gezin.

 5. Tina heurter 8 januari 2018 at 08:43

  Ja doe graag nee,met 3 kids van8 en bijna 7 en 3 lijkt t ne super handig,nu werk ik veel met briefjes die dan op een-op-een andere vage manier kwijtraken?

 6. Janneke 11 januari 2018 at 10:15

  Ja ik doe graag mee!! Al jaren heb ik de postcodeloterij agenda als familieagenda! Ten eerste ziet deze er niet uit en is hij niet handig of hip! Ik heb altijd overal briefjes met wat ik nog moet doen, omdat ik ander alles vergeet! Net zoals het buiten zetten van de containers ? in deze agenda heb ik in ieder geval heel
  veel ruimte om te schrijven, stickers als herinnering en een lijstje wat te eten deze week en dan de rest nog wat me echt geweldig lijkt! Zoals je leest doe ik dus hele graag mee ?

 7. Janneke 14 januari 2018 at 14:14

  Volgens mij vinden de Janneke’s hem in ieder geval leuk ??

Comments are closed.