Youtube maandoverzicht

Als ik een video op YouTube plaats, deel ik die soms op mijn blog, maar een andere keer weer niet. Ik vind het een beetje lastig wel of niet delen hier. Het is voor mijn gevoel dan toch een beetje dubbel op, want op YouTube zelf is natuurlijk prima te zien of ik een video geplaatst heb.

Vanaf nu ga ik dan ook geen losse video’s meer plaatsen op de blog. Wel zal er elke maand een youtube maandoverzicht komen met alle filmpjes die die maand online gekomen zijn.

Vandaag de aftrap met de video’s van de maand december

Confettietaart maken

Voor de verjaardag van Bodi maakte ik deze vrolijke confettitaart. Op de blog heb je al eerder kunnen lezen hoe ik de taartslinger maakte en in de video laat ik zien dat het heel makkelijk is om deze taart zelf te maken.

Verjaardag van Bodi

Wij vierden ook de derde verjaardag van Bodi. We zongen hem s’ochtends wakker en het was zo leuk, want dit was ook het eerste jaar dat Bodi echt besefte dat hij jarig was. Zo leuk om te zien.


Sinterklaas op school en hardlopen

Sinterklaas was al eerder aangekomen in het land, maar hij kwam nog op de school langs bij de kinderen. Ook ben ik begonnen met hardlopen. Waarom en hoe ik het vind zie je in deze vlog.

Pakjesavond

Natuurlijk bracht de Sint ook nog een zak cadeautjes langs, maar waar staat de zak? De kinderen moeten goed zoeken, maar dan…. Wat een feest voor de kinderen. Ook voor Sinterklaas is dit het eerste jaar dat Bodi het allemaal beseft.

Waarom gaat Noraya niet naar school?

Noraya hoeft niet naar school en gaat met mij mee hardlopen. Ook is het “Oude Sunder” op Texel en we besluiten om even te kijken in het dorp, dat valt een beetje tegen. Later gaan de kinderen nog naar de kinderdisco.

Kerst 2018

De maand december sluiten we af met kerst. In deze video zie je wat wij op eerste kerstdag gedaan hebben.