YouTube maandoverzicht maart

Hier is het youtube maandoverzicht van de maand maart. De maand waarin de youtube reacties op veel kanalen uitgeschakeld werden door youtube. Helaas ook op mijn kanaal, waardoor het nu niet meer mogelijk is om te reageren op de video’s die ik op youtube plaats.

Schoonmaakroutine en naar de verjaardag

In de ochtend ben ik aan het schoonmaken. S’middags ga ik met de kinderen naar de verjaardag van mijn nichtje in Den Helder en dat betekent dat we met de boot moeten.

Reacties uitgeschakeld op YouTube

In deze vlog vertel ik wat ik er van vind dat er niet meer gereageerd kan worden op mijn video’s. Samen met Noraya ruim ik haar kamer op en met Joaz ga ik op stap en hebben we een heerlijke high tea.

Waar gaat Noraya in pyjama naar toe?

Als Noraya en Joaz op school zitten ga ik samen met Bodi naar het strand. In de auto met een omweg naar het strand hebben we nog een gezellig gesprekje. Later op de dag moet Noraya nog weg, maar gaat ze in haar pyjama??

Wat is er met Bodi aan de hand?

Vandaag gaat Bodi naar de peuterspeelzaal, dat vindt hij altijd erg leuk. Ook nu heeft hij daar zin in, maar hij is toch niet helemaal zichzelf. Als alle kinderen weer uit school zijn gaan we naar Kaap skil om daar de nieuwe pronkbeker te bewonderen.

Kledingkast Noraya uitzoeken

Nadat we eerder deze maand de kamer van Noraya hebben opgeruimd, is het nu tijd om haar kledingkast uit te zoeken! Ook laat ik de waskamer zien, waar iets niet helemaal goed is gegaan met het verbouwen.