Terugblik om mijn goede voornemens

Begin dit jaar heb ik een lijst met goede voornemens gemaakt. Nu aan het eind van het jaar is het een goed moment om terug te blikken en te kijken of het allemaal gelukt is.

Wat waren mijn goede voornemens ook alweer?

Genieten van Bodi

Afgelopen jaar was het laatste jaar voordat Bodi naar de basisschool zou gaan. Daar wilde ik optimaal van genieten. Dat is gelukt! Ik ben er regelmatig samen met Bodi op uit geweest. Dan hadden we samen Noraya en Joaz naar school gebracht en dan stapte we in de auto en reden naar het bos of het strand. Ook Ecomare was een groot favoriet van Bodi. Heerlijk die momenten samen. Ook van het samen thuis zijn en het gezellige gekwebbel van Bodi heb ik heel bewust genoten.

Werken aan mijn conditie

Euhh, volgende voornemen haha…

Nee dat is niet echt gelukt. Ik was inderdaad in december begonnen met hardlopen, maar ben daar in februari weer mee gestopt. Tja, wat zal ik zeggen. Hardlopen is niet zo mijn ding.

Meer tijd voor elkaar

Deze is wel aardig gelukt. Het scheelt natuurlijk een hoop dat de verbouwing niet meer alle tijd van ons en vooral Daan opslokt. Zo bleef er meer tijd voor ons samen over. Als de kinderen op school zaten konden wij er (samen met Bodi) op uit en dat hebben we dan ook regelmatig gedaan. Een ontbijtje bij de Hema, naar het strand, samen het dorp in of gewoon thuis samen een kopje koffie drinken en dan niet snel, snel omdat er nog allemaal klussen wachten.

Minder snoepen

Daar kan ik kort antwoord op geven… Nee, dat is niet gelukt.

Blij zijn met het nu

Dit is iets waar ik mij regelmatig bewust van moet maken, maar over het algemeen is dit mij wel gelukt.

De stand

Drie van de vijf voornemens zijn gelukt. Om het positief te bekijken, dat is meer dan de helft.

Voor volgend jaar heb ik weer nieuwe voornemens die kan je binnenkort lezen.

Heb jij afgelopen jaar goede voornemens gemaakt en zijn die gelukt?

Zijn mijn goede voornemens van 2019 gelukt? mama blog