Hoe gaat het?

Vandaag wil ik jullie een beetje bijpraten en laten weten hoe het met ons gaat en waar we momenteel allemaal mee bezig zijn.

Ondertussen zit Bodi alweer bijna twee maanden op school. Dat betekent dat we een hele nieuwe fase zijn ingegaan. Voor Bodi is het ook een grote verandering en hoewel hij met plezier naar school gaat merk ik dat hij best moe is. Logisch natuurlijk. Daarom houd ik hem af en toe lekker een dagje thuis, zo kan hij een beetje bijkomen van alle nieuwe indrukken.

Druk met klussen in Hoeve Elba

In de maand januari hebben we de groepsaccommodatie vrijgehouden zodat we deze maand daar de keuken kunnen opknappen. Vooral Daan is daar druk mee. Als hij niet op zijn werk is, is hij wel aan het klussen in Hoeve Elba.

Dat betekent dus ook dat hij deze weken weinig thuis is. Vooral de kinderen vinden dat lastig en vragen elke dag wanneer ze papa zien. Ik vind het ook ongezellig, maar het is nu even niet anders. Over een paar weken komt er weer een groep in de accommodatie en dan moet alles klaar zijn.

Daarna zal Daan weer meer tijd hebben. Alhoewel ik denk dat er thuis ook nog wel een paar klussen zijn die moeten gebeuren.

Helpen

Mijn oma gaat binnenkort naar een verzorgingshuis, maar tot die tijd woont ze naast mijn ouders in het appartement. Een paar keer in de week help ik haar met douchen.

Dit is denk ik iets wat veel van jullie niet weten, maar ik heb een opleiding verzorgende gedaan. De opleiding heb ik nooit afgemaakt. Wel heb ik meerdere stages gelopen in verpleeg en verzorgingshuizen. Daarbij heb ik mensen verzorgd, gewassen, verschoond en ook geholpen met douchen.

Hoewel het werk in een verzorgingshuis niet mijn ding is, daarom ben ik ook met de opleiding gestopt. Die ervaring komt nu wel mooi van pas.

Bloggen en vloggen

Daarnaast ben ik nog aan het bloggen en vloggen. Het hele youtube-gebeuren vind ik door alle nieuwe regels steeds minder leuk worden. Ik ben er nog niet helemaal over uit wat ik met mijn youtube kanaal wil. Het filmen en editten an zich vind ik leuk, maar het hele gebeuren eromheen maakt het allemaal minder leuk.

Het bloggen vind ik wel erg leuk om te doen. Zoals jullie misschien wel gezien hebben, heb ik een nieuwe banner gemaakt. Ook probeer ik nu elke week minimaal twee keer een blog online te plaatsen. Ik heb nog een hele lijst met onderwerpen liggen, dus inspiratie genoeg.

Zo vliegen de dagen voorbij en hoef ik mij niet te vervelen nu Bodi op school zit.

Hoe gaat het? even bijkletsen mama moeder blog mamablogger daanliesenkids

 1. Safiya 20 januari 2020 at 14:25

  WT fijn dat nodig het goed stelt op school . Ik vind jou YouTube filmpjes heel fijn,ik hoop stiekem dat er nog eens een avond en ochtend routine komt. Ik zou zeggen blijf zeker doorgaan met vlogen, ik vind ze geweldig!

 2. Safiya 20 januari 2020 at 14:27

  Dit moest uiteraard bodi zijn en niet nodig, die spelling autocorrectie he

  1. Lisanne 20 januari 2020 at 17:04

   Haha je die autocorrectie is niet altijd handig. Een ochtend en avondroutine staan wel op de planning, maar ik merk dat ik door al het gedoe eromheen toch wat minder gemotiveerd ben.. Wel leuk om te horen dat je de vlogs leuk vindt.

Comments are closed.