Grappige uitspraken van de kinderen

Zodra kinderen beginnen met praten hoor je de meest grappige dingen voorbij komen.

Tijdens het opruimen van mijn kantoor kwam ik een lijstje tegen met grappige uitspraken van Noraya en Joaz. We hebben zo gelachen om hun opmerkingen. Ondertussen is er nog een hele lijst met uitspraken van Bodi bijgekomen.

De lijst is te leuk om niet te delen, dus hier komen ze.

Grappige uitspraken kinderen

Noraya 2,5 jaar: “Mama doet prinsessen in haar bh.” Bedoelt zoogcompressen.

Joaz bijna 2 jaar: Ik ben zijn tanden aan het poetsen en vraagt of hij even wil lachen, dan kan ik zijn voortanden poetsen. Joaz wil wel even lachen en doet vervolgens “kggg klik”, alsof er een foto wordt gemaakt.

Bodi 3 jaar: “Wij zijn op vakantie geweest in indianendorp!” Bedoelt Julianadorp.

Noraya 4 jaar: Daan zegt tegen Noraya “kom op even doorlopen”. Noraya: “Papa, kijk eens naar mijn voeten, bewegen ze of staan ze stil? Ze bewegen hè?! Dus ik loop”.

Joaz 3 jaar: “Mag ik een beetje kameel in mijn Brinta?” Bedoelt kaneel.

Bodi 3 jaar: Daan maakt een grapje welke Bodi niet zo leuk vindt. Bodi: “Mama, papa denkt dat hij stoer is” en dan dat toontje erbij.

Noraya 4 jaar: “Mama, als we straks naar bed gaan, wil je dan eerst mijn tanden poetsen? Ik, “Ach schat natuurlijk, ben je zo moe” Noraya” Nee, maar er zit iets tussen mijn tanden.”

Joaz 2,5 jaar: Ik heb rode nagellak op. Joaz: “Wat een mooie lippenstift heb je op je nagels mama”.

Ook leuk om te lezen: dit vind ik stom

Noraya 3 jaar: “Dat was wel heel leuk, de speeltjesstad”. Bedoelt de rommelmarkt met (toen nog) koninginnedag.

Bodi 3 jaar: Tijdens het avondeten zegt Bodi: “Wij zitten in het restaurant”. Ik antwoord; “Wat leuk, ‘restaurant a la mama’ zeker?” Bodi: “Nee”. Mama: “Oh, hoe heet het restaurant dan?” Bodi: “Restaurant, dat zeg ik toch!?”

Wat zijn de leukste uitspraken van jouw kinderen en schrijf jij ook alle grappige uitspraken van de kinderen op?

Grappige uitspraken van de kinderen momlife - mamablog - mama blogger -