Wat kijken wij nog op televisie?

Een lange tijd heb ik alleen maar programma’s op Netflix gevolgd. Voornamelijk omdat er niet zoveel leuks te zien was op de ‘gewone televisie’.

Momenteel is dat wel anders en heb ik helemaal tijd meer om Netflix te kijken. Er zijn genoeg programma’s op de ‘gewone televisie’ die ik wil volgen.

Hier een lijst met alle programma’s die ik op dit moment kijk op televisie.

Het Blok Austalië

Op Net 5 komt maandag t/m donderdag “Het Blok Australië”. Daar volg je vijf stellen die een vervallen gebouw omtoveren in verschillende luxe appartementen. Ieder stel moet zijn eigen appartement opknappen om het aan het einde met winst te kunnen verkopen. Per week krijgen ze te horen welke ruimte ze de volgende week moeten opleveren. Juist ja, ze krijgen één week per ruimte. Zo wordt een verbouwing waar normaal gesproken pakweg 1,5 jaar voor staat nu in 3 maanden gedaan.

Dit kijk ik samen met Daan, leuk om te zien hoe ieder op zijn eigen manier verbouwd. Wel kijken we met lichte jaloezie naar de snelheid van de verbouwing. Dat is wel een iets ander tempo als wat wij hebben, haha.

Wie is de Mol?

Waarschijnlijk is bij iedereen wel bekend waar dit programma over gaat, maar voor het geval je het gemist hebt…

Een groep bekende Nederlanders moet allemaal verschillende opdrachten uitvoeren. Eén van de kandidaten saboteert het spel, dit is de Mol. De andere kandidaten moeten raden wie de Mol is. Elke week valt er een kandidaat af, behalve de mol, die kan niet weggestuurd worden.

Dit kijk ik samen met Noraya en Joaz. Elke week geven we commentaar op de kandidaten en proberen we te raden wie de Mol is. Zo leuk om dit nu samen met de kinderen te kunnen volgen.

House Rules Australië

Dit is ook een verbouwprogramma. Vijf verschillende stellen moeten elkaars huis verbouwen. Ieder koppel krijgt verschillende ruimtes in huis toegewezen die ze binnen een week volledig moeten opknappen. Hiervoor krijgen ze punten van de jury, maar ook van de eigenaren van het huis. Als je na alle rondes de meeste punten hebt win je het spel en een aanzienlijk geldbedrag. Win je niet dan is evengoed je huis volledig opgeknapt waardoor er een flinke overwaarde gecreëerd is.

Boer zoekt vrouw

Ook dit programma zal bij iedereen wel bekend zijn.

In het kort gaat het over tien verschillende boeren die op zoek gaan naar liefde. Vijf boeren doen dat voor de camera. Die kan je volgen tijdens hun zoektocht naar een partner.

Samen met Daan zitten we elke zondagavond klaar voor ‘Boer zoekt vrouw’. Een heerlijk programma om samen te volgen.

90 days before the wed

Dit programma komt op vrijdagavond op TLC. Hierin volg je verschillende Amerikanen die de liefde van hun leven gevonden denken te hebben, maar diegene woont wel in het buitenland. Voordat ze hun partner naar Amerika laten komen (met een green card) onderzoeken ze in dit programma eerst of ze wel echt willen trouwen met deze persoon.

Deze programma’s volg ik momenteel, nu ben ik ook wel benieuwd of jullie nog programma’s kijken op de gewone televisie en zo ja welke?

Wat kijken wij op de televisie welke programma's kijk ik nog op de tv mamablog