Plog, woensdag 27 mei

Vandaag laat ik jullie door middel van foto’s mijn woensdag zien.

plog blog dag in het leven ditl mamablog

Vandaag zijn de kinderen vrij. Om 7:00 uur mogen ze beneden televisie kijken. Daar tref ik ze dan ook aan als ik beneden kom. Ik maak ontbijt voor ze. Daarna eet ik zelf en dan is het tijd om aan te kleden.

plog blog dag in het leven ditl mamablog

Ik ga even onder de douche. Noraya is ondertussen met haar huiswerk bezig en de jongens spelen samen met de auto’s.

plog blog dag in het leven ditl mamablog

Klaar met douchen. Daan heeft gewerkt en zal zo thuis komen.

plog blog dag in het leven ditl mamablog

Joaz moet nu ook aan zijn huiswerk. Het liefst maakt hij dat op mijn kantoor, omdat hij daar meer ruimte heeft. Dus mijn mooie nette kantoor, waar de kinderen normaal gesproken niet mogen komen, is al een paar maanden ingepikt door Joaz. Prima, maar zodra de kinderen weer volledig naar school gaan ga ik mijn kantoor weer even goed opruimen.

plog blog dag in het leven ditl mamablog

Ik moet zo weg, maar voor ik ga doe ik nog snel een was in de machine. Tegenwoordig gebruik is mijn eigen gemaakte wasmiddel, die bevalt mij nog steeds prima.

plog blog dag in het leven ditl mamablog

Ik ben op weg naar onze groepsaccommodatie. Het is heerlijk weer, dus ik ga lekker fietsen.

plog blog dag in het leven ditl mamablog

Mijn zussen zijn ook bij Hoeve Elba aangekomen. Afgelopen weekend heeft er een gezin in gezeten, dus wij gaan de accommodatie helemaal schoonmaken en zorgen dat de groepsaccommodatie klaar is voor het volgende gezin. Uiteindelijk met z’n drie├źn wel een paar uur bezig.

plog blog dag in het leven ditl mamablog

Mijn broer is ondertussen ook gekomen, want we moeten vergaderen. Onze groepsaccommodatie wordt door de coronacrisis best geraakt, aangezien we geen grote groepen meer mogen ontvangen. Daarom hadden we al eerder besloten om de groepsaccommodatie voor een aangepast tarief te verhuren aan gezinnen. Nu bekijken we wat we met de zomervakantie doen. Ook voor die periode besluiten we om de groepsaccommodatie voor een aangepast tarief te verhuren

plog blog dag in het leven ditl mamablog

Het schoonmaken en vergaderen duurde langer als ik had gedacht. Uiteindelijk ben ik pas eind van de middag weer thuis en is het alweer etenstijd.

plog blog dag in het leven ditl mamablog

Morgen moeten de kinderen weer naar school, dus ze moeten een beetje op tijd naar bed. Ik ga naar boven met de jongens. Die moeten eerst nog even in bad voor ze naar bed gaan.

plog blog dag in het leven ditl mamablog

Als de kinderen in bed liggen komt Daan even snel naast mij zitten voor een foto, maar dan gaat hij er weer vandoor. Hij gaat kitesurfen met een vriend. De afgelopen jaren heeft hij door de verbouwing niet veel kunnen kiten, maar gelukkig is daar nu weer wat meer tijd voor.

plog blog dag in het leven ditl mamablog

Ik eindig mijn dag met een kopje thee op de bank.