Even bijkletsen

Vandaag klets ik jullie een beetje bij met waar ik de laatste tijd mee bezig ben.

Opruimen en uitzoeken

Thuis ben ik flink bezig met alles uitzoeken en opnieuw organiseren. Ik pak dat per kast aan en dan doe ik het heel grondig. Ik haal alles eruit en dan kijk ik per item of het bewaard moet worden en zo ja waar. Daardoor ben ik best lang per kast bezig, maar als het dan klaar is dan is dat zo’n fijn gevoel. Alles is weer netjes en georganiseerd en zonder overbodige spullen. Ik heb al een aantal kasten gedaan, maar het is de bedoeling dat ik alle kasten in huis ga aanpakken.

Dit is wel één van de redenen waarom ik de laatste tijd wat minder actief ben op mijn kanalen, want ik ben zomaar een hele schooldag met een kast bezig. Als ik dan klaar ben komen de kinderen alweer uit school en wil ik er voor hun zijn.

Soms vind ik het wel lastig om mijn tijd goed te verdelen. Bloggen, Instagram en YouTube vind ik allemaal leuk om te doen, maar er gaat best een hoop tijd in zitten. Ik heb niet een duidelijke planning wanneer ik wat doe. Het is vaak een beetje wanneer ik tijd heb doe ik wat, dus op momenten dat ik het drukker heb heb ik minder tijd voor mijn social media. Gelukkig kan ik het dan wel loslaten en wring ik mijzelf niet in allemaal bochten om alles maar te doen. Het moet wel leuk blijven.

Groepsaccommodatie

Dan hebben we natuurlijk ook nog de groepsaccommodatie. De afgelopen periode hebben we aardig vol gezeten.

Nu hebben we er niet zoveel werk aan als er een groep in zit, maar aan het schoonmaken zijn we toch wel een paar uur kwijt met zijn drieën. Omdat de meeste groepen maar een paar dagen blijven hebben we in drukke periodes drie keer een wissel in de week.

Vervelend vind ik het niet om schoon te maken, ik vind het zelfs wel leuk! Wie had dat gedacht dat ik schoonmaken leuk zou gaan vinden? Het is wel fijn, want je bent lekker bezig en hoeft niet teveel na te denken. Vaak maak ik met mijn zussen schoon, dus dan is het ook nog eens gezellig en zo zien we elkaar ook regelmatig.

We merken wel dat het hoogseizoen is afgelopen en dat er nu een wat rustigere periode aankomt.

Klussen in huis

Verder is Daan nog steeds wel veel aan het klussen thuis. Wel in een veel lager tempo als voorheen. Er zijn nog steeds wat dingen die moeten gebeuren en daar is hij mee bezig. Zo wordt het huis nog elke keer een beetje mooier, alhoewel ik al heel blij ben met hoe alles nu is.

Als ik nu in de woonkamer zit en om mij heen kijk ben ik zo blij met hoe alles geworden is. Dit is wat ik voor mij zag op het moment dat we dit huis kochten. Ik kan mij haast niet meer voorstellen dat wij vier jaar geleden nog boven woonden en dat de woonkamer één grote bouwput was. Soms kijk ik een filmpje terug en dan heb ik allemaal ‘o ja momenten’. Zo leuk om terug te zien.

Nu zijn jullie weer een beetje op de hoogte van waar ik de laatste tijd mee bezig ben geweest.

  1. Maaike 11 oktober 2020 at 14:48

    Hoi Lisanne, Gezellige blog. Succes met opruimen. Goed bezig ?. Groetjes, Maaike

    1. Lisanne 11 oktober 2020 at 15:20

      Hoi Maaike, dank je, hoop dat ik een beetje in de opruim flow blijf haha.

Comments are closed.