Hiep hiep hoera Bodi is jarig en wordt twee jaar!

Afgelopen zondag vierden wij de tweede verjaardag van Bodi! We beginnen zijn verjaardag met het zingen van ‘lang zal hij leven’. Meteen heeft hij door dat er iets speciaals aan de hand is. Hij is helemaal onder de indruk van de slingers die we voor hem hebben opgehangen. Natuurlijk krijgt hij cadeautjes, waar meteen mee gespeeld moet worden! Als alle visite er is is het tijd voor de taart! Daar weet de jarige Bodi wel raad mee!

Als iedereen gezellig aan het kletsen is krijgt oma opeens een telefoontje. Het is Piet. Wat blijkt, Sinterklaas heeft een zak cadeautjes in de auto gezet!

Het is een hele gezellig dag en Bodi voelt zich echt jarig!

Hieronder kan je de vlog zien van de verjaardag van Bodi

 

 1. M 2 december 2017 at 15:12

  Gefeliciteerd met bodi,mijn zoontje wordt ook bijna 2 leuke leeftijd ik kon mooi even zien wat jullie aan bodi geven .gr m

 2. Lisanne 2 december 2017 at 16:00

  Dankjewel! Wat leuk dat jouw zoontje bijna even oud is. Ach ja het zo’n leuke leeftijd, echt genieten. Bodi kreeg een loopfietsje en hij is gek van treinen, dus hij een duplo trein en houten trein. Hij heeft natuurlijk nog een oudere broer en zus, dus we hebben ook al wel heel veel (te veel?) speelgoed! De toet toet auto garage, die heeft Joaz ooit voor zijn verjaardag gekregen, is hier ook een groot succes!

 3. M 2 december 2017 at 22:08

  Hoi lissanne,mag ik weten waar jullie die houten trein vandaan hebben lijkt mij ook wel leuk voor mijn zoontje .wij hebben ook al veel speelgoed ?Hij heeft ook een grote zus en twee broertjes boven hem van 12,9,6 dus eigenlijk speelgoed genoeg maar even wat anders is altijd leuk vr Gr m

  1. Lisanne 3 december 2017 at 16:22

   O ja herkenbaar. Hier hebben we ook al wel speelgoed genoeg, maar ja je wil ook wel wat geven. De houten treinbaan komt bij de Lidl vandaan. Helemaal niet zo duur en is een groot succes. We hebben er ook nog een paar autootjes bij gekocht die ook op de baan passen, konden we mooi in de zak van Sinterklaas stoppen?

Comments are closed.