YouTube maandoverzicht april 2019

Weekendje weg met de familie

Elk jaar gaan wij een weekendje weg met mijn familie, we brengen gezellig tijd met elkaar door en de kinderen spelen met hun neef en nicht. Dit jaar blijven we dicht bij huis, we gaan namelijk naar Oogduyne in Julianadorp. We vermaken ons onder andere in het zwembad en in De Helderse Vallei. Het huis waar we verblijven is zo mooi dat ik ook nog een snelle huistour film.

Dit is een goede serie

Ik ga vandaag met Bodi naar de kinderboerderij waar hij paaseitjes wil zoeken haha, maar ja, het is nog geen pasen en er zijn nog geen paaseitjes. Als ik de kinderen in de avond naar bed gebracht heb kan ik niet wachten om ‘mijn’ serie op Netflix verder te kijken. Ik vind het echt een goede serie, maar ik denk niet dat je van mij zou verwachten dat ik dit leuk vind.

Een leuk nieuwtje

Het is weekend en we genieten van een relax-ochtendje in de pyjama, totdat mijn schoonzus onverwacht voor de deur staat. We drinken gezellig een kopje koffie en als Marleen een spelletje met de kinderen gaat doen maak ik meteen van de gelegenheid gebruik om te gaan douchen. Verder deel ik nog een leuk nieuwtje met jullie.

Kampeervakantie, de heenreis

Eindelijk komen dat ook de vakantievlogs online. Je ziet hier dat we met ons gezin naar Frankrijk vertrekken om daar op de bonnefooi te gaan kamperen. Het is een lange reis en niet alles zit mee waardoor we uiteindelijk drie dagen in de auto zitten.

Campingleven

Na drie dagen reizen zijn we eindelijk op een camping aangekomen waar we wat langer willen blijven staan. Het is een heerlijke gemoedelijke camping. Ondanks dat het keihard gaat regenen genieten we van het relaxte campingleven.

Ondertussen zijn er nog meer video’s onze kampeervakantie online gekomen.

  1. Maaike 28 mei 2019 at 19:29

    Hoi Lisanne, wat leuk dat je mede-eigenaar bent van de Elba-Hoeve. Ik heb net even op de site gekeken en die ziet er goed ui! Leuk om te zien hoe enthousiast je erover praat ?. Veel succes toegewenst. Groeten, Maaike

    1. Lisanne 1 juni 2019 at 17:34

      Hoi Maaike, dankjewel. We hebben er ook erg veel zin in.

Comments are closed.