10 x gebruiksvoorwerpen van strijkkralen

Iedereen kent wel de standaard strijkkraalbordjes waar je mooie ontwerpen op kan maken, maar wist je dat er nog veel meer mogelijk is met strijkkralen?

Op pinterest zijn een hoop creaties te vinden en vol verbazing zag ik wat er allemaal mogelijk is. De 10 leukste creaties heb ik voor jullie op een rij gezet.

Hoe leuk is het om zelf een slinger van strijkkralen te maken. Je kan zo zelf de kleuren kiezen en de slinger personaliseren met je eigen naam of naam van je kind.

Deze vrolijke spaarpot kan je maken van strijkkralen. Zou het sparen ook sneller gaan als je kind zijn of haar eigen spaarpot maakt van strijkkralen? Het staat in elk geval wel gezellig in de slaapkamer.

Voor in het speelgoedkeukentje een kopje koffie met een lekker gebakje, dit is toch te leuk.

Ik denk dat iedereen dit spelletje wel een keer gespeeld heeft, boter kaas en eieren. je kan dit makkelijk zelf maken met strijkkralen. Handig om mee te nemen voor onderweg.

Je kan zelfs sieraden maken van strijkkralen. Zoals deze oorbellen en kettingen. Superschattig dit.

Hoe lief zijn deze sleutelhangers en een sleutelhanger komt altijd wel van pas.

Wie kent het niet, je pakt je oordopjes en moet ze vervolgens eerst uit de knoop halen. Als je je oordopjes hier in opbergt dan heb je dat probleem niet meer.

In deze vrolijke pennenbak wil je je pennen wel opbergen, maar als je zelf aan de slag gaat kan je natuurlijk de kleuren en patronen aanpassen naar je eigen wensen.

Als je buiten een glaasje fris drinkt wil je natuurlijk niet dat er beestjes in je glas vliegen. Met deze gezellige drinkbeker deksel is dat probleem opgelost.

Al eerder zag je dat je mooie oorbellen en kettingen, maar hoe gaaf zijn deze armbandjes die je ook van strijkkralen kan maken.

Wist jij dat je dit allemaal van strijkkralen kan maken?

strijkkraal ideeen - 10 gebruiksvoorwerpen van strijkkralen diy - Je kan zulke leuke dingen maken van strijkkralen, de leukste ideeen heb ik voor je versameld - daanliesenkids - mamablog - mama blogger

  1. Patricia | Twijfelmoeder 17 oktober 2019 at 06:12

    Wat ontzettend leuk; je brengt me zo op ideeen.

    1. Lisanne 21 oktober 2019 at 18:10

      Leuk om te horen, dat is ook de bedoeling.

Comments are closed.