Offline tijdens de zomervakantie

Het is bijna zomervakantie en wat heb ik daar zin! Ook de kinderen tellen de dagen tot de vakantie. Ze zijn natuurlijk best een lange tijd niet naar school geweest, maar straks hoeven ze zes weken even helemaal niks en dat is toch anders.

Een vakantie zonder telefoon en laptop

In de vakantie ben ik van plan om offline te gaan en dus mijn telefoon en laptop weg te leggen. Ik ben zelf heel benieuwd hoe ik dat ga vinden. Dat betekent dus dat ik in de vakantie niet op Instagram te vinden ben, ook zullen er op youtube weinig nieuwe filmpjes komen. Wel heb ik nog een paar filmpjes ingepland dus er komt nog wel wat… Voor mijn blog betekent het dat er in de zomervakantie geen nieuwe blogs online zullen komen.

Ook leuk om te lezen: Kamperen op de bonnefooi in het hoogseizoen

Tijd voor het gezin

Bloggen, vloggen en Instagram vind ik leuk om te doen, maar ongemerkt gaat er wel veel tijd in zitten. Die tijd wil ik in de vakantie besteden aan het gezin. Dat betekent geen laptop en geen telefoon.

De tijd die we samen hebben wil ik besteden aan leuke dingen doen. Zonder dat er een stemmetje in mijn hoofd dat zegt, “kom foto’s maken, filmen of dit is leuk voor een blog”.

Geen zomerrooster

Ik heb er over nagedacht om wat blogjes vooruit te schrijven zodat er in de vakantie toch nog wat online zou komen, maar daar is het niet meer van gekomen. Ik wil niet een blog schrijven om toch maar wat te plaatsen, dan maar even helemaal niks.

Na de vakantie ben ik er weer

Na de zomervakantie wil ik het bloggen weer helemaal gaan oppakken. Ik zit vol idee├źn en heb ook zin om die te gaan uitvoeren, maar dan wel na de vakantie. Ook zal ik dan weer op youtube en Instagram te vinden zijn.

Ga jij ook wel eens offline?

Voor nu wil ik jullie een hele fijne vakantie toewensen en ik hoop dat jullie veel mooie momenten zullen beleven.

Ofline tijdens de zomervakantie geen internet telefoon laptop computer smartphone social media instagram lifestyle blogger
 1. Maaike 2 juli 2020 at 10:27

  Hoi Lisanne, ik geef je helemaal gelijk. Ook al kijk ik na de vakantie dan wel groetjes, Maaike.

 2. Maaike 2 juli 2020 at 10:32

  Hoi Lisanne, ik geef je helemaal gelijk. Ook al kijk ik na de vakantie dan wel uit naar je blogs en vlogs. Maar een paar weken ongestoord genieten van de vakantie en je gezin is ook wat waard. Ik wens jullie dan ook een hele fijne vakantie en kijk gewoon wat oude vlogs terug ?. Groetjes, Maaike

  1. Lisanne 2 juli 2020 at 21:12

   Lief van je, dank je. Ik heb ook zin om straks na de vakantie weer aan de slag te gaan, maar voor nu heb ik heel veel zin om veel tijd met het gezin door te brengen en offline te gaan.

 3. Cerylle 2 juli 2020 at 16:26

  Groot gelijk! Hele fijne vakantie!

Comments are closed.